Πέμπτη 30.05.2024
More

  Τρικάβαλο με σκυλιά σε μηχανάκι και ο οδηγός με το κινητό στα χέρια

  Έκπληκτοι οι αυτόπτες μάρτυρες στα Χανιά από το… τρικάβαλο σε μηχανάκι. Ο οδηγός φοράει κράνος και έχει το κινητό τηλέφωνο στα χέρια…

  Οι φωτογραφίες από τα Χανιά κάνουν το γύρο του διαδικτύου και γίνονται viral. Το… τρικάβαλο σε μηχανάκι με δύο σκυλιά να πλαισιώνουν τον οδηγό, προκαλεί αντιδράσεις στην πόλη και όχι μόνο. Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει παρανομία, καθώς όπως λέει, την ώρα που τραβήχτηκαν οι επίμαχες εικόνες, είχε σταματήσει. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως δίνουν μια διαφορετική εκδοχή.

  Πιο αναλυτικά, ο οδηγός και οι δυο σκύλοι αναβάτες στο μηχανάκι εθεάθησαν την Κυριακή 7 Μαϊου να κάνουν πέρασμα από την περιοχή των Δικαστηρίων στα Χανιά.

  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ο οδηγός του δίκυκλου οχήματος φαίνεται να οδηγεί με το κινητό στο χέρι και να έχει παρέα δυο σκύλους. Ο ένας κάθεται στα πόδια του και ο άλλος όρθιος μπροστά στην μπαγκαζιέρα.

  Την επίμαχη στιγμή το μηχανάκι με τα σκυλιά φαίνεται σταματημένο. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως ανέφεραν ότι ο οδηγός ξεκίνησε στη συνέχεια, με τα σκυλιά πάντα πάνω στο μηχανάκι του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ