Τετάρτη 21.10.2020
More

  Δ. Ηλία: «Αλαλούμ με την προκήρυξη των καθαριστριών»

  Η Δήμητρα Ηλία, μέλος της επιτροπής συμβασιούχων καθαριστριών, αναφέρθηκε στις εξελίξεις, έπειτα και την ανακοίνωση του υπ. Εσωτερικών

  «Ακούσαμε πολλά, άλλα στην πράξη, μάς είπαν ότι δεν γίνεται να μονιμοποιηθούμε γιατί είναι ενάντια στο νόμο. Μετέτρεψαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε «λάστιχο» και τώρα το κάνουν και στα σχολεία. Για τις πρόσθετες ανάγκες ζητούν πρόσθετους πόρους που θα τους δώσουν τα λαϊκά στρώματα. Την ίδια στιγμή συνεχίζουν την ίδια πολιτική με μερικής απασχόλησης συμβάσεις και εξελίξεις που αφήνουν εκτεθειμένα τα σχολεία. Επικρατεί ένα αλαλούμ με τις αλλαγές στην προκήρυξη, η οποία άνοιξε το δρόμο για απολύσεις καθαριστριών. Ήρθε και εδώ απόλυση για εργαζόμενες που τις πετάει έξω η προκήρυξη. Ομοίως συμβαίνει και με τις μετανάστριες, που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια. Με πανδημία ή χωρίς, η καθαριότητα είναι αναγκαία», είπε η κ. Ηλία.

  Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στις καθαρίστριες για συζήτηση των εξελίξεων, αύριο Παρασκευή στις 12 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Κρίσιμη ημέρα για τη λήψη και νέων μέτρων

  Κρίσιμη ημέρα η σημερινή αφού θα κριθεί αν θα επιβληθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα σε περιοχές της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και τα Ιωάννινα

  Ενίσχυση με μέσα καθαριότητας στα σχολεία

  Έχουν τη δυνατότητα προμηθειών σύμφωνα με τη σχολική επιτροπή

  Με συνεργασία η καθαριότητα στην παραλίμνια ζώνη

  Με συνεργασία θα γίνεται ο καθαρισμός της παραλίμνιας ζώνης

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.