Παρασκευή 19.08.2022
More

  Η ανάρτηση έφερε παραίτηση από το Δ.Σ. και από την παράταξη

  Παραιτήθηκε από Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ο Κ. Ρώσσης

  Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και συνολικά του πολιτισμού είχε σαν αποτέλεσμα να υποβάλλει παραίτηση ο Κωνσταντίνος Ρώσσης από το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΙ.

  Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής: Ο κ. Κωνσταντίνος Ρώσσης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

  Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστίνα Κωτσαντή.

  Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει συμπεριφορές που προσβάλλουν και προκαλούν την κοινή γνώμη.

  Καταδικάζει κάθε μορφή βίας, όπως αυτές που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα και είναι πιστή στις αρχές της ισονομίας, της ισότητας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Θεωρεί αδιαπραγμάτευτο το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

  Για το θέμα ρωτήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» στην οποία μέχρι πρότινος ήταν μέλος ο κ. Ρώσσης: «Η ανάρτηση του κ. Ρώσση ήταν ατυχής όχι για την κεντρική ιδέα της, γιατί το διάβασα πολλές φορές! Ο τρόπος που το έγραψε έδωσε λαβή για επιθέσεις εναντίον της δημοτικής αρχής, της παράταξης μας ενώ μερικοί σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό για να εξαπολύσουν επιθέσεις. Ο κ. Ρώσσης υπέβαλε την παραίτησή και από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και από την παράταξη. Ήταν ένα λάθος, το αναγνώρισε, και χαίρομαι για αυτό. Κουβέντες που λέγονται ελαφρά τη καρδία μπορεί να έχουν επιπτώσεις που δεν τις περίμενες» είπε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα».

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ