Κυριακή 04.12.2022
More

  Ιδρύθηκε η Αγγειοχειρουργική Κλινική

  Μία σημαντική στιγμή για την Υγεία στην περιοχή μας είναι η ίδρυση μίας νέας Κλινικής και μάλιστα στην αιχμή της ιατρικής σήμερα με μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο.
  Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ 4502/Β/9-12-2019 η ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής.

  «Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα των φορέων της Περιοχής και μια αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα. Παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν στη διαδρομή μέχρι την ίδρυση της Κλινικής κρατάμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Ήδη σήμερα ακόμα και με το θεσμικό πλαίσιο της Μονάδας ενταγμένης στη Χειρουργική Κλινική, το Ιατρικό προσωπικό των τεσσάρων Αγγειοχειρουργών μαζί με το Νοσηλευτικό έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες και έχει αντιμετωπίσει κρίσιμα περιστατικά», αναφέρει η διοίκηση.

  Ευχαριστεί ακόμα όλους όσοι συνέβαλλαν στην εξέλιξη αυτή, τα θεσμικά όργανα του Ιατρικού Τμήματος, τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τις υπηρεσίες του ΠΓΝΙ και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε εφικτή προσπάθεια να στηρίξει την αυτόνομη ανάπτυξη της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και την ανάδειξή της σε μια πρωτοπόρα κλινική.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ