Τρίτη 20.04.2021
More

  Ικανοποίηση για την μείωση των κρουσμάτων-Κανένας εφησυχασμός

  Αστυνομικοί και τελωνειακοί αναμένουν με μήνυμα τα αποτελέσματα

  Με μήνυμα, στο κινητό τους, θα ενημερωθούν οι τελωνειακοί και οι αστυνομικοί που προχώρησαν σε νέα δειγματοληψία καθώς βρέθηκαν θετικοί στα rapid test, αλλά αρνητικοί στον μοριακό έλεγχο.

  Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου, σε επικοινωνία που είχαν για το θέμα με τον ΕΟΔΥ, τους διεμήνυσαν ότι τα αποτελέσματα θα σταλούν στον καθένα από τους εξεταζόμενους με προσωπικό μήνυμα.

  Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΕΟΔΥ αποφάσισε να υποβάλλει σε νέα δειγματοληψία τους τρεις τελωνειακούς και τους επτά αστυνομικούς και η ανάλυση να γίνει σε εργαστήριο επιλογής του ΕΟΔΥ και όχι στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  Πάμε καλά…

  Στο μεταξύ, μόνο τέσσερα κρούσματα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, όσα ακριβώς ήταν τα κρούσματα και την Κυριακή.

  Η κα Νάκου δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την πορεία των πραγμάτων στην περιοχή μας ενώ επανέλαβε ότι συνεχίζουν να διενεργούν διαγνωστικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία ώστε να έχουν μια σαφή εικόνα της κατάστασης μιας και δεν γίνεται να έχουμε μαζικά τεστ σε όλους τους πολίτες.

  Καθημερινά ενημερώνουν για τα σημεία που διενεργούνται διαγνωστικοί έλεγχοι σε φορείς, υπηρεσίες αλλά και δομές όπου εργάζονται δεκάδες πολίτες.

  Με τον τρόπο αυτό αποτυπώνεται για μια συγκεκριμένη στιγμή η εικόνα και λαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες για την πορεία του COVID 19.

  Κανένα νεότερο για τον εμβολιασμό

  Η κα Νάκου παράλληλα ρωτήθηκε και για τον εμβολιασμό και την συμμετοχή της περιφέρειας στην όλη διοργάνωση αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

  Η κα Νάκου ξεκαθάρισε ότι απαιτούνται πέραν των χώρων και οι κατάλληλες προϋποθέσεις και προδιαγραφές ανάμεσα στις οποίες είναι το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, οι απινιδωτές και άλλα πολλά τεχνικά μέσα.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ