Κυριακή 28.02.2021
More

  Ήλθον, είδον και απήλθον χωρίς ενημέρωση…

  Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης

  Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων βρέθηκε την Τρίτη το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για Covid-19.

  Ο αναπληρωτής υπουργός είχε έρθει για την πρώτη δόση του εμβολιασμού κατά την διάρκεια των γιορτών και επανήλθε μόλις πέρασαν οι απαιτούμενες ημέρες για να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

  Ο κ. Κοντοζαμάνης είχε συναντήσεις και επαφές με τους διοικητές των δυο νοσοκομείων της περιοχής: του Πανεπιστημιακού κ. Νίκο Κατσακιώρη και του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα Σπύρου Δερδεμέζη με τους οποίους και συζήτησε θέματα που αφορούν την λειτουργία των νοσοκομείων.

  Στην διάρκεια της σύντομης παραμονή του στα Γιάννενα, ο αναπληρωτής υπουργός  δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης ούτε για τα εμβόλια, ούτε για την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα, ούτε για τα εμβολιαστικά κέντρα.

  Όσο για την διοίκηση του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αυτή, έτσι και αλλιώς είναι «σιωπηλή», αφού σε κάθε αίτημα για ενημέρωση του κοινού απαντά ότι «εκτελούν εντολές της 6ης ΥΠΕ», λες και η ενημέρωση για την υγεία είναι τα μυστικά του κράτους. Εκτός πια, και αν είναι…

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ