Κυριακή 21.07.2024
More

  Ημερίδα απασχόλησης και κατάρτισης στον Δήμο Ζίτσας

  Το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού ανέργων, εργαζόμενων και εκπροσώπων εταιρειών προσέλκυσε η ημερίδα που πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας με στόχο την άμεση και αποτελεσματική διασύνδεση της προσφοράς και της ζήτησης στην τοπική αγορά εργασίας.

  «Στη διάρκεια της ημερίδας έγινε παρουσίαση των θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις καθώς και των επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ενίσχυση των επιχειρήσεων με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό» επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απασχόλησης Γιώργος Λαδάς και ευχαριστεί όλους όσοι  συμμετείχαν.

  Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι τοπικών επιχειρήσεων ενώ στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Ιωαννίνων ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις θέσεις απασχόλησης καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης που είναι σε εξέλιξη και μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι άνεργοι.

  Επίσης, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ζίτσας αναφέρθηκαν στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν αναφορικά με τη διασύνδεση των ενδιαφερόμενων τόσο με τις επιχειρήσεις όσο και με άλλους φορείς και οργανισμούς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ