Τετάρτη 17.08.2022
More

  Κ. Καμπουράκης: Καμία ενημέρωση για γυμνάσια και λύκεια

  Ομαλά και χωρίς σοβαρά θέματα κύλησε η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων

  Συμπληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα από την επαναλειτουργία των σχολείων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στα σχολεία της Ηπείρου.

  Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνο Καμπουράκη ενώ ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη για να συζητηθεί το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, αυτή δεν έγινε και όλα δείχνουν ότι οι όποιες αποφάσεις για επιστροφή των μαθητών θα καθυστερήσουν για αργότερα.

  Ο κ. Καμπουράκης είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση για το εάν και πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων στις αίθουσες για δια ζώσης εκπαίδευση.

  Ένα μόνο τμήμα σε αναστολή

  Τα παιδιά των δημοτικών, ειδικών σχολείων νηπιαγωγείων και βρεφικών σταθμών επέστρεψαν στις αίθουσες τους και μέχρι στιγμής –πλην ενός τμήματος στο Δημοτικό σχολείο Πεδινής, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά με τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

  Το μοναδικό τμήμα που τέθηκε σε αναστολή είναι στο Δημοτικό Πεδινής.

  Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητής της πρώτης τάξης βρέθηκε θετικός με αποτέλεσμα από σήμερα και για τις επόμενες 14 ημέρες να έχει τεθεί σε αναστολή το συγκεκριμένο τμήμα.

  «Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα άλλο πρόβλημα σε σχολική μονάδα τόσο του Νομού Ιωαννίνων όσο και της υπόλοιπης Ηπείρου» ανέφερε μιλώντας τηλεφωνικά στο Itv o προϊστάμενος της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ