Παρασκευή 20.05.2022
More

  Κάλαντα, ευχές και… προσοχή με τα μέτρα

  Κάλαντα και ευχές έψαλε στον Δήμαρχο Ιωαννίνων και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.

  Κάλαντα και ευχές από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε στον Δήμαρχο Ιωαννίνων και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.

  Στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του χορευτικού για τις ημέρες των εορτών ενώ από τον υπεύθυνο του τμήματος Ηλία Γκαρτζονίκα δέχθηκε συμβολικά δώρα.

  Με δηλώσεις του ο κ. Ελισάφ ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και συνέστησε τήρηση των μέτρων ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της πανδημίας.

  «Γιορτάζουμε, ανταμώνουμε αλλά δεν ξεχνούμε την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία όλων» ανέφερε ο Δήμαρχος.

  Στην Περιφέρεια

  Στην Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης παρουσία και αντιπεριφερειαρχών αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του χορευτικού ενώ από τον κ. Γκαρτζονίκα δέχθηκε συμβολικά δώρα- τσίπουρο και ένα μουσικό cd.

  Στις δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και έδωσε βάρος  στην τήρηση των μέτρων. Όπως είπε, η περιοχή μας έχει ένα καλό επίπεδο και άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει από καρδιάς τους υγειονομικούς, την Πολιτική Προστασία, αλλά και όλους όσοι συμβάλλουν καθημερινά στον αγώνα κατά της πανδημίας και της μετάδοσης του ιού. «Καλώ τους πολίτες να προσέχουν και να εμβολιαστούν. Χάσαμε ανθρώπους γιατί δεν πίστεψαν τους επιστήμονες. Πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες» είπε χαρακτηριστικά ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους τους Ηπειρώτες και τους επισκέπτες που διάλεξαν την Ήπειρο για τις διακοπές τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ