Παρασκευή 14.06.2024
More

  Κάλεσμα σε αιμοδοσία στην Περίβλεπτο

  Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται στην Ενορία της Περιβλέπτου, στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 5:00 με 8:00 το απόγευμα.

  Τους αιμοδότες θα υποδεχθεί η ομάδα των εθελοντών, που προετοιμάζει εδώ και ημέρες την αιμοδοσία και μαζί τους και η ιατρική ομάδα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα, πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να στηρίξουν τη διάθεσή μας για προσφορά.

  Στο κάλεσμα αναφέρεται: Όλοι σίγουρα τα απογεύματα έχουμε πολλά και διάφορα, αλλά και σημαντικά να κάνουμε. Το απόγευμα αυτής της Δευτέρας ας ανατρέψουμε τις συνηθισμένες προτεραιότητες στη ζωή μας. Ας κοιτάξουμε τους συνανθρώπους μας που διψούν για ζωή. Τους αδελφούς μας που περιμένουν λίγες «σταγόνες ανθρωπιάς»  για να νικήσουν τη μάχη για τη ζωή.

  Μοναχικούς ανθρώπους και όχι μόνο,  που ζητούν από εμάς να γίνουμε αρωγοί, να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας, να τους δώσουμε ζωή. Είναι ανάγκη για τους ασθενείς. Είναι κρίσιμη ανάγκη για τις δικές μας ψυχές, για την κοινωνία μας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ