Τρίτη 27.10.2020
More

  Κάλπες στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ

  Κάλπες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Ιωαννίνων και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία θα στηθούν – κορωνοϊού επιτρέποντος – για ένα τετραήμερο από τις 29 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα.

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ενεργά μέλη του Σωματείου όπως και όσοι τυχόν εγγραφούν στο Σωματείο συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση μέχρι τις 24 Αυγούστου. Το κρίσιμο ζητούμενο σύμφωνα με τον Χάρη Αθανασίου, από την παράταξη «Ανανέωση» είναι η μαζική συμμετοχή των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από την παράταξη την οποία θα υποστηρίξουν με την ψήφο τους.

  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ακόμη ο κ. Αθανασίου στην υπόθεση της επιστροφής των αναδρομικών ως ένας από τους πρώτους που είχαν κινηθεί δικαστικά με προσφυγές κατά της συγκεκριμένης απόφασης του νόμου Κατρούγκαλου που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων.

  Στο πλαίσιο αυτό τόνισε, ότι ανάλογη, δικαστική δηλαδή θα είναι και η διεκδίκηση της καταβολής των ποσών που αποδίδονται με την παρακράτηση 12 ευρώ το έτος από τις συντάξεις για τον Ειδικό Λογαριασμό Επαγγελματικής Εστίας με σκοπό τη συμμετοχή των συνταξιούχων σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.

  «Καλούμε τους νέους συνταξιούχους, να αποδέχονται την παρακράτηση αυτή, γιατί το ποσό που έχει ήδη συγκεντρωθεί είναι τεράστιο και ξεπερνά τα 32 εκ. ευρώ. Και αυτά είναι δικά μας χρήματα και θα τα διεκδικήσουμε δικαστικά και όχι με πολιτικές αποφάσεις», ανέφερε ο κ. Αθανασίου.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ελισάφ: Κατειλημμένο το 90% των μονάδων κορωνοϊού -Είμαστε κοντά στο lockdown

  Το 90% των μονάδων κορωνοϊού στα Ιωάννινα είναι κατειλημμένο ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μ. Ελισάφ

  Θέλει προσοχή ο καιρός την 28η Οκτωβρίου

  Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το βράδυ σήμερα και από τα δυτικά

  Αποκαταστάθηκε το μνημείο του Λορέντζου Μαβίλη

  Άμεση ήταν η αποκατάσταση του μνημείου του Λορέντζου Μαβίλη στη Βασιλική στον Δρίσκο, με ένα έργο που προχώρησε μετά από εθελοντική προσφορά πολίτη

  Ένα κρίσιμο 48ωρο για μέτρα και πρόληψη

  Αυξημένη η τήρηση των περιορισμών στα Ιωάννινα, αυξημένα όμως και τα κρούσματα

  Πιο άμεση και διαδραστική η επικοινωνία

  Πιο άμεση και διαδραστική γίνεται η επικοινωνία του δήμου Ζίτσας με τους δημότες του με τη χρήση νέων τεχνολογιών

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.