Κυριακή 21.07.2024
More

  ΚΚΕ Ιωαννίνων: Οι δεσμοί του ΚΚΕ με το λαό, δε λερώνονται

  Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ Ιωαννίνων για την επίθεση με αυγά στα γραφεία του κόμματος στα Ιωάννινα το βράδυ της Παρασκευής.

  Η ανακοίνωση

  Θρασύδειλοι βανδάλισαν τη νύχτα τα γραφεία του ΚΚΕ στα Γιάννενα πετώντας αυγά, μήπως και «λερώσουν» την απήχηση των θέσεων του Κόμματος στο λαό…

  Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιες ομαδούλες που δρουν αποκλειστικά τη νύχτα, επιτίθενται στο κτίριο του ΚΚΕ στα Γιάννενα. Τους ξέρουμε πια, είναι αυτοί που πιάνουν δουλειά κάθε φορά που στριμώχνονται περισσότερο από τη δράση του ΚΚΕ η κυβέρνηση της ΝΔ, τα άλλα αστικά κόμματα και η μεγαλοεργοδοσία του Νομού.

  Η στάση τους προβλέψιμη. Ενόχλησε το διψήφιο ποσοστό του Κόμματος στο Νομό, ενοχλεί η στάση του Κόμματος για τη ΛΑΡΚΟ μέσα και έξω από Βουλή, ενοχλεί η στάση του Κόμματος ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους εξελισσόμενους πολέμους, ενοχλούν οι δεσμοί του Κόμματος με το λαό..

  Είναι ένα μυστικό που το ξέρουν όλοι πια. Βανδαλισμοί, συκοφάντηση κομμουνιστών, αγωνιστών και αγώνων, προβοκάτσιες, αντικομμουνισμός πάνε χέρι χέρι με την προετοιμασία μεγαλύτερης επίθεσης στο σύνολο των εργασιακών- λαϊκών δικαιωμάτων.

  Καλούμε το λαό και τη νεολαία του Νομού να καταδικάσει τέτοιες πράξεις, να επαγρυπνεί για όλα τα ενδεχόμενα όξυνσης της αντιλαϊκής επίθεσης, με «όπλα» μας τα σωματεία, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς.

  Οι κομμουνιστές μαζί με το λαό και τη νεολαία οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για συγκρούσεις με τη μεγαλοεργοδοσία, το κράτος και τα κόμματα της.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ