Κυριακή 24.10.2021
More

  Κοπή πίτας με νέα διοίκηση στο Χατζηκώστα

  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το πρωί το  νοσοκομείο Χατζηκώστα.

  Ο νέος διοικητής, Σπύρος Δερδεμέζης, ήταν συγκρατημένος δεδομένου ότι ανέλαβε πριν λίγες ημέρες και είναι στο στάδιο της ενημέρωσης. Ο κ. Δερδεμέζης κάλεσε όλους τους πρώην διοικητές, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν, αφού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι κ.κ. Καρβούνης, Γεωργόπουλος, αλλά και ο Φώτης Βάββας.

  «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε το αγαθό της υγείας. Να ασχολείστε με τους ασθενείς με την ευγένεια που απαιτείται. Περάσαμε μια δεκαετή κρίση. Ας ξεκινήσουμε με νέες αφετηρίες. Θα είμαστε δίπλα σας και θα δούμε όλα τα θέματα του Χατζηκώστα για να το οδηγήσουμε στην νέα δεκαετία», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Δερδεμέζης.

  Επίσης, διάβασε μηνύματα από τους βουλευτές κ. Καλογιάννη και κα Κεφάλα, ενώ ευχές έστειλε και ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας.
  Ο κ. Καρβούνης με τη σειρά του είπε ότι είναι πρόσφατη η αποχώρηση του. Είναι οικογενειακή η ατμόσφαιρα στο νοσοκομείο που είναι πάντα στη σκιά του πανεπιστημιακού. «Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι καλά στην δημόσια υγεία. Πρέπει να δούμε την ουσία και να αφήσουμε όλα τα άλλα στην άκρη».
  Ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στην αλλαγή της διοίκησης λέγοντας ότι έχουν συνυπάρξει και ευχήθηκε καλή δύναμη.
  Ο κ. Βάββας ευχήθηκε υγεία και δύναμη και είπε ότι συνεργάστηκε με όλες τις διοικήσεις και ότι γίνεται κάθε φορά το καλύτερο δυνατό. «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και ήρθα σαν Χατζηκωστιανός».
  «Η δική μου υπηρεσία βοήθησε πολύ και αναδείχτηκε το έργο και ειδικά το τελευταίο διάστημα με τον κ. Καρβούνη. Πάντα συμβάλουμε και ηρεμούμε καταστάσεις. Πρέπει να είμαστε γενικά ήρεμοι», είπε η κα. Κωστή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ