Σάββατο 18.09.2021
More

  «Κρείττον του λαλείν, το σιγάν»

  Για προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλ. Καχριμάνη

  H Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απάντησε στον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη και σε όσα αυτός υποστήριξε στη συνεδρίαση του περιφ. συμβουλίου την Τετάρτη, αλλά και στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του πρώην υπουργού επί ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Σπίρτζη. Η ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών από τον κ. Καχριμάνη, τον οποίο καλεί να σιωπήσει…

  «Η αναμενόμενη, έστω και μετά την παρέλευση πέντε ημερών, απάντηση-αντίδραση του κ.  Καχριμάνη στην επιστολή του τέως υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για την τύχη των οδικών αξόνων της Ηπείρου, αποτελεί μνημείο απόσεισης των πολύχρονων ευθυνών  του ίδιου αλλά και όλων ανεξαιρέτως των υπουργών και στελεχών της  κομματικής παράταξής του της Νέας Δημοκρατίας.

  Πριν από την εξαγγελία της απεργίας πείνας στην οποία προτίθεται να… προβεί ο κ. περιφερειάρχης θα ήταν φρόνιμο να κάνει τον πολιτικό του απολογισμό για τα 19 έως τώρα χρόνια της θητείας του στην Νομαρχία Ιωαννίνων και στην Περιφέρεια Ηπείρου. Να αναφερθεί στην ανεργία, στην ανάπτυξη της περιοχής, στον πρωτογενή τομέα, στην ενίσχυση των μικρομεσαίων. Με νούμερα και με δείκτες επίτευξης στόχων. Αν είχαν τεθεί στόχοι. Η  εικονική πραγματικότητα και η μετάθεση ευθυνών, δεν μπορούν να στηρίξουν άλλο την κατάσταση. Κρείττον του λαλείν το σιγάν», καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ