Κυριακή 23.06.2024
More

  ΚΤΕΟ, Μέκειο και χάρτες βόσκησης στο περιφερειακό συμβούλιο

  Σήμερα και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου θα συζητηθεί καταρχάς η επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την αναστολή λειτουργίας του ΚΤΕΟ Ιωαννίνων.

  Επίσης, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων για την κατασκευή του έργου σύνδεσης της Εγνατίας οδού με το Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας, η έγκριση θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΙΕΚ στην Περιφέρεια Ηπείρου, προγραμματικές συμβάσεις για την αποκατάσταση του τεμένους Ιμαρέτ στην Άρτα, με προϋπολογισμό 1,6 εκ. ευρώ και για την «Οργάνωση και ανάπτυξη ΔΗΚΕΘΕ» σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Περιφερειακού Θεάτρου.

  Επίσης στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται η έγκριση σύναψης σύμβασης με το υπ. Προστασίας του Πολίτη για το έργο «Μελέτη αλλαγής χρήσης κτιρίου ΠΕ Θεσπρωτίας από κέντρο σπουδαστικής εστίας σε κτίριο αστυνομίας, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, τροποποίηση όψεων, διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου και αποπεράτωση», η έγκριση σύναψης σύμβασης για το έργο «Συντήρηση Μέκειου Οικοτροφείου», προϋπολογισμού 550.000,00 ευρώ και η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Oλοκλήρωση του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών στη θέση ¨Γέφυρα Βοϊδομάτη¨ Τ.Κ. Κλειδωνιάς του Δήμου Κόνιτσας.

  Τέλος, στην ίδια συνεδρίαση, το περιφερειακό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την προγραμματική σύμβασης με το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκπόνηση διαχειριστικού σχεδίου βόσκησης στην περιφέρεια Ηπείρου, με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ