Τρίτη 27.02.2024
More

  Λίγο πριν… από τα 50 απέκτησε σύγχρονο φωτισμό

  Νέα φώτα LED στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων

  Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά, βρέθηκε η λύση, μαζί φυσικά με τα απαραίτητα χρήματα και αντικαταστάθηκαν τα φωτιστικά σώματα στο γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, ένα από τα ελάχιστα που πληρούν βασικές προδιαγραφές για να φιλοξενεί τουλάχιστον τις προπονήσεις ερασιτεχνικών σωματείων και φυσικά να εξυπηρετεί και τις σχολικές ανάγκες.

  Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αφαίρεσης των παλαιών φωτιστικών σωμάτων, αλλά και του πίνακα ηλεκτροδότησης που εκτός από παλιός ήταν και άκρως επικίνδυνος για την ασφάλεια όσων βρισκόταν στο χώρο και τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα τύπου led, μεταμορφώνοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου. Για να γίνει αυτό, όπως ανέφερε ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Γ. Πλεύρης, χρειάστηκε η ανταπόκριση της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ιωαννιτών, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Αϊβατίδη και την πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Φ. Νόκα – Ζαράχη.

  Το επόμενο βήμα φυσικά είναι η αντικατάσταση των υαλοπινάκων, που επίσης είναι ακατάλληλοι και μετρούν τόσα χρόνια ζωής, όσα και το γυμναστήριο, αλλά και η εγκατάσταση θέρμανσης, με βάση μελέτη που έχει συνταχθεί και έχει ολοκληρωθεί, πριν από δύο περίπου χρόνια και προβλέπει την εγκατάσταση τεσσάρων μεγάλων κλιματιστικών.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ