Δευτέρα 25.01.2021
More

  Μάσκες, γάντια και αντισηπτικά για τους υγειονομικούς του Χατζηκώστα

  Μια προσφορά του Ροταριανού Ομίλου

  Μία παλέτα γεμάτη με πλούσιο ιατροφαρμακευτικό υλικό (ειδικές στολές, ιατρικές μάσκες, γάντια και αντισηπτικά έφτασαν για να καλύψουν μέρος των καθημερινών μεγάλων αναγκών των υγειονομικών που δίνουν την μάχη με την πανδημία του covid19.

  Το υλικό παραδόθηκε στο Διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, Σπύρο Δερδεμέζη, που ευχαρίστησε τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου για την προσφορά τους την ώρα μάλιστα που έχει τεθεί σε λειτουργία και η ΜΕΘ covid του νοσοκομείου με τέσσερις κλίνες στην διάθεσή του συστήματος.

  Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων, Ευάγγελος Αθανασίου, και Ευανθία Τσινάβου παρέδωσαν το υλικό στο Νοσοκομείο και τόνισαν πως θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν για να την δημόσια υγεία.

  Η κα. Τσινάβου στις σύντομες δηλώσείς της αναφέρθηκε στην οφειλόμενη ενέργεια στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού ρόλου του Ρόταρυ και «μία έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά μία μεγάλη μάχη για να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Πανδημία του COVID19».

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ