Κυριακή 28.05.2023
More

  Με αιτήματα για την ασφάλεια των υποδομών

  Με την παρουσία γονέων και μαθητών έξω από το Δημαρχείο

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων επέδωσε την Τετάρτη στον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου, επιστολή με αιτήματα «σχετικά με την ασφάλεια των υποδομών, την αποκατάσταση του αθλητικού εξοπλισμού και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν το σχολείο».

  Στη συνάντηση που ακολούθησε και στην οποία ακόμη παρέστησαν μέλη του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών του σχολείου όπως επίσης και εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Ν. Ιωαννίνων, ο Σύλλογος εξέφρασε και προφορικά στον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, «τη δυσαρέσκεια και έντονη ανησυχία των γονέων, οι οποίοι δύο μήνες μετά το σοβαρότατο ατύχημα της 29/3 και τις σχετικές δεσμεύσεις του Δημάρχου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που διαπιστώνουν, μεταξύ άλλων ότι «πέραν κάποιων αρχικών “μπαλωμάτων” στην περίφραξη, το θέμα αντιμετωπίζεται ως ήσσονος σημασίας και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και ενημέρωση, παρά τις συνεχείς οχλήσεις από το σχολείο». Αναφέρουν ακόμα ότι «στις 10/04/2023 αφαιρέθηκαν μπασκέτες και τέρματα από την αυλή χωρίς να έχει κοινοποιηθεί στο σχολείο σχετική έκθεση ελέγχου από την οποία να προκύπτει η ακαταλληλότητά τους».

  Ο Σύλλογος ζήτησε από τον Δήμαρχο «εντός του καλοκαιριού να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε να καταστεί η περίφραξη του σχολείου ασφαλής και να αντικατασταθούν οι μπασκέτες και τα τέρματα».

  Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε ότι το ζήτημα της ασφάλειας είναι άμεση προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή και προσωπικό του στοίχημα ενώ έκανε αναφορές και στα άλλα θέματα που τέθηκαν.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ