Δευτέρα 10.05.2021
More

  Μέσα στην εβδομάδα οι καθαρίστριες, αναμένονται οι μάσκες

  Παρεμβάσεις στα σχολεία από τον Δήμο

  Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιλυθούν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία των σχολείων και τη λήψη των μέτρων, όπως η εγκατάσταση των καθαριστριών και η παραλαβή των μασκών.

  Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σειρά παρεμβάσεων σε όλα τα σχολεία προκειμένου να διασφαλιστεί η έναρξη της νέας χρονιάς με τους καλύτερους όρους.

  Οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και με στόχο τα σχολεία να είναι πανέτοιμα για την υποδοχή των μαθητών.

  Όπως σημειώνεται, οι σχολικές καθαρίστριες θα έχουν τοποθετηθεί εντός της εβδομάδας στις σχολικές μονάδες ενώ ο Δήμος είναι έτοιμος και θα διανείμει τις μάσκες μόλις τις παραλάβει- ο διαγωνισμός και η προμήθειά τους γίνεται από την ΚΕΔΕ. Μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμος και οι υπηρεσίες του θα εξετάσουν την παραχώρηση των σχολικών γυμναστηρίων. Σε κάθε περίπτωση αυτή θα γίνει με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των συναρμόδιων υπουργείων.

  Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η λήψη όλων των μέτρων που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, τονίζει ο Δήμος.

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ