Δευτέρα 22.07.2024
More

  Μια ιστορική τελετή αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων

  Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η τελετή αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ήταν η 25η τελετή, από την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας του σχολείου το 1999.

  Ένα τέταρτο αιώνα για τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, με μία εξαιρετική διαδρομή πολλών επιτυχιών και διακρίσεων και μία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον χιλιάδων αποφοίτων.

  Η 25η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ημέρα στην οποία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα βασικά τουλάχιστον μαθήματα με τους αποφοίτους πλέον να τελούν εν αναμονή των βαθμολογιών των γραπτών τους στις εξετάσεις.

  Ο αντιπρόεδρος των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων Χρήστος Καψάλης στις δηλώσεις του μετέφερε τη χαρά και την υπερηφάνεια της κοινότητας των Δωδωναίων για τη διαχρονική εμπιστοσύνη και υποστήριξη από την τοπική κοινωνία και ευχήθηκε στους αποφοίτους να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο, τα εφόδια, τις γνώσεις, τις αρχές και αξίες που διδάχθηκαν στη μαθητική τους διαδρομή.

  «Ο αγώνας είναι δύσκολος και συνεχής, αλλά αξίζει τον κόπο. Το ταξίδι στο Λύκειο είναι μόνον ένας ενδιάμεσος σταθμός σε αυτό το γοητευτικό ταξίδι της ζωής και εμείς θέλουμε να ευχηθούμε στα παιδιά να κάνουν στη ζωή τους αυτό που θέλουν και ονειρεύονται. Η πορεία τους στα Δωδωναία θέλουμε να πιστεύουμε, ότι αποτέλεσε ένα ισχυρό εχέγγυο για την εξέλιξή τους και αν μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν Πανελλαδικές, είναι να μη φοβηθούν ποτέ τις δυσκολίες που θα συναντήσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καψάλης.

  Στο ίδιο πνεύμα και ο Κων. Μπολονέζος διευθυντής των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων που στάθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε διεύθυνση, εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και γονείς σε αυτά τα 25 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας των Δωδωναίων.

  Ακολούθησε η απονομή των τίτλων αποφοίτησης και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφιση.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ