Πέμπτη 08.12.2022
More

  Μια πράσινη αποστολή του Δήμου Ιωαννιτών

  Το Followgreen Δήμου Ιωαννιτών καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον Zero Waste τρόπο ζωής

  Το Followgreen Δήμου Ιωαννιτών καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον Zero Waste τρόπο ζωής και να μάθουν πως μέσα από απλές καθημερινές πρακτικές μειώνουμε το πλαστικό μας αποτύπωμα.

  Κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα. Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

  Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ