Σάββατο 18.09.2021
More

  Ο Αύγουστος των έργων

  Ο αντιδήμαρχος Γ. Αρλέτος για τις προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις

  Την περίοδο που οι περισσότεροι πολίτες φεύγουν από την πόλη θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος προκειμένου να κάνει μια σειρά από έργα που είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

  Ο αντιδήμαρχος έχει ήδη δρομολογήσει σειρά βελτιωτικών εργασιών στην πόλη και εκτός αυτής ενώ μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να πέσει άσφαλτος σε πολλούς δρόμους των Ιωαννίνων.

  Η κατάσταση των δρόμων και ειδικά των κεντρικών οδικών αρτηριών είναι κακή και χρειάζεται παρέμβαση από πλευράς του Δήμου μιας και τα παράπονα είναι πολλά.

  Ο κ. Αρλέτος μιλώντας στο Itv υποστήριξε ότι ήδη υπάρχουν εξήντα (60) συμβάσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται μέσα στο επόμενο διάστημα.

  Ανάμεσα σε αυτές τις συμβάσεις, πολλά έργα ασφαλτόστρωσης και βελτιωτικών έργων σε διάφορα σημεία της πόλης ενώ την ίδια ώρα αναμένεται «πράσινο φως» για την ένταξη μεγάλων έργων όπως αυτό της κεντρικής πλατείας στο πρόγραμμα «Τρίτσης».

  Ο αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι στο τέλος του καλοκαιριού- για να μην διαταραχτεί η λειτουργία των καταστημάτων, θα ξεκινήσουν και τα έργα για το Open Mall στο ιστορικό κέντρο της πόλης ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργασίες για το πάρκο στα Λακκώματα.

  «Θέλουμε να κάνουμε τις εργασίες αυτές σε περίοδο που θα έχει την μικρότερη δυνατή όχληση για τους πολίτες. Γι’ αυτό και επιλέγουμε να ρίξουμε άσφαλτο μέσα στον Αύγουστο εκμεταλλευόμενοι την απουσία των συμπολιτών μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές» κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ