Παρασκευή 01.03.2024
More

  Ο Δήμαρχος για τη συναυλία του Σαββάτου

  Μετά από εκδήλωση αντιδράεων

  «Εμπαθείς και αναιτιολόγητες» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ ορισμένες από τις αντιδράσεις κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων, για την συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης, με διοργανώτρια την εταιρεία P&I, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που διασκέδασαν για τέσσερις και πλέον ώρες, με κορυφαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

  Ωστόσο, πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής, με αναρτήσεις και σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν και την διοργάνωση της συναυλίας, κάνοντας λόγο για «άρτο και θεάματα» και για την κακή χρήση του δημόσιου χώρου ή για «σανό» που κάποιοι ταΐζουν τους πολίτες, προκαλώντας επίσης αντιδράσεις από πολίτες που είτε διασκέδασαν στην εκδήλωση είτε υπερασπίστηκαν τη διοργάνωση και άλλες παρόμοιες.

  Ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, κάποιες εκ των οποίων έβαλαν στο κάδρο των ευθυνών και τη δημοτική αρχή, για την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας, τόνισε, ότι υπάρχουν κάποιοι που επιχειρούν οτιδήποτε θετικό γίνεται να το μετατρέψουν σε αρνητικό και έκανε λόγο για μία εκδήλωση που όπως αποδείχθηκε από τη μαζική προσέλευση και συμμετοχή κόσμου, ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

  «Ορισμένες αντιδράσεις είναι εμπαθείς και αναιτιολόγητες. Ήταν ένα μεγάλο πανηγύρι, που το απόλαυσαν μερικές χιλιάδες συμπολίτες. Μία εκδήλωση που πρόσφερε ζωή και κίνηση στην πόλη. Χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές μετά τα χρόνια της πανδημίας, και τις πολλαπλές συνέπειες που αυτή προκάλεσε. Σταθήκαμε δίπλα στην εταιρεία που συμπλήρωσε πέντε χρόνια από την άφιξή της και τη δραστηριοποίησή της στην πόλη, και θέλησε να κάνει αυτή τη γιορτή. Όλα τα υπόλοιπα εκπέμπουν εμπάθεια, μιζέρια και δεν έχουν καμία σχέση με την καθημερινότητά μας», ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ