Παρασκευή 02.12.2022
More

  Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος στην Πρέβεζα

  Δύο νεκροί από την έκρηξη σε ιχθυοπαραγωγική μονάδα

  Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αλλά και ο αναπληρωτής διευθυντής παραγωγής της εταιρείας στην οποία ανήκει η ιχθυοπαραγωγική μονάδα στη Χόχλα της Πρέβεζας, όπου το μεσημέρι της Κυριακής, βρήκαν τραγικό θάνατο δύο εργάτες, που εκτελούσαν εργασίες στο χώρο.

  Μετά την απολογία τους, οι δύο συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οδηγηθούν σε τακτική δικάσιμο. Ωστόσο, είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο εργατών ενός 41χρονου από την Πρέβεζα και ενός 49χρονου αλλοδαπού και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός τρίτου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

  Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην ιχθυοπαραγωγική μονάδα, όπου οι τρεις εργάτες, μέλη συνεργείου, εκτελούσαν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, χρησιμοποιώντας φιάλες υγραερίου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε έκρηξη, που τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο από τους τρεις εργάτες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ