Κυριακή 13.06.2021
More

  Δ. Δημητρίου: «Να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα»

  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για το άνοιγμα της αγοράς

  Μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δ. Δημητρίου, με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων και των υπηρεσιών.

  «Σήμερα, ξεκινά μια διαφορετική κανονικότητα για την επιχειρηματικότητα. Έστω και έτσι για αρχή, θα ικανοποιήσει και τις επιχειρήσεις που δεν είχαν τρόπους πώλησης των προϊόντων τους μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών.

  Είναι ευθύνη όλων μας να τηρήσουμε τα μέτρα για να μην χρειαστεί εκ νέου να λειτουργήσει η αγορά με τη μέθοδο «ακορντεόν» αλλά να μεταβούμε όλοι μαζί στο επόμενο στάδιο, αυτού της πλήρους αποκατάστασης λειτουργίας της αγοράς.

  Ωστόσο σήμερα, χιλιάδες επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές με τον κλάδο κυρίως της εστίασης να αγγίζει πλέον τα όρια της επιβίωσης της και να δημιουργεί ταυτόχρονα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα σε πολλούς κλάδους της οικονομίας λόγω της διασύνδεσης μαζί της.

  Ας φροντίσουμε με την σημερινή κανονικότητα να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα, επιχειρήσεις και πελάτες για να δούμε σύντομα και αυτούς να ανοίγουν τα καταστήματα τους και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης.

  Εύχομαι η ΠΕ Ιωαννίνων αλλά και η Ήπειρος να διατηρήσει τα χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων όπως όλο το τελευταίο  διάστημα  και η αποκατάσταση της κανονικότητας να ξεκινήσει από εμάς.

  Ας ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και ας στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, ας επιλέξουμε τα τοπικά προϊόντα, τις υπηρεσίες των δικών μας ανθρώπων, τα δικά μας καταστήματα για τις αγορές μας, «ΑΥΤΟΙ» είναι η Πόλη μας, αυτοί είναι οι άνθρωποι της.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ