Δευτέρα 28.11.2022
More

  ΟΔ. ΠΟΤΣΗΣ: Στόχος η πολλαπλή ενημέρωση των μαθητών για πολλά θέματα

  Στα σχολεία ενόψει αγιασμών αθλητές για να μιλήσουν στους μαθητές

  Την πρόθεση μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου να διοργανωθούν σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα απευθύνονται στους μαθητές ανακοίνωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης.

  Ο κ. Πότσης ερωτηθείς για την αναγκαιότητα συχνής ενημέρωσης των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών για τον εκφοβισμό, την οδική ασφάλεια αλλά και τα ναρκωτικά και την εξάρτηση των νέων από την χρήση του διαδικτύου, υποστήριξε ότι από πλευράς τους θέλουν να προχωρήσουν σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς στην διενέργεια ενημερωτικών δράσεων με γνώμονα την ενημέρωση των μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

  Στόχος όπως είπε η διοργάνωση των εκδηλώσεων να γίνει με τους εκπαιδευτικούς αλλά και με φορείς που έχουν την γνώση για να απευθυνθούν στους μαθητές για συγκεκριμένες ενότητες

  Τέλος, ενόψει του αγιασμού στα σχολεία, η περιφέρεια Ηπείρου και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης «επιστρατεύουν» αθλητές και αθλήτριες προκειμένου κατά την διάρκεια να ενημερώσουν μαθητές και μαθήτριες για την αξία του αθλητισμού.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ