Πέμπτη 18.04.2024
More

  Όλα θα είναι έτοιμα όταν επιστρέψουν οι μαθητές

  Έτοιμες οι υπηρεσίες του Δήμου για την επανεκκίνηση Γυμνασίων-Λυκείων

  Έτοιμοι φαίνεται πως είμαστε με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήματα της χαλάρωσης των περιορισμών.

  Έχοντας στο νου πως δεν γίνεται να ανοίξει μία δραστηριότητα χωρίς να διατρέχεται επιδημιολογικό ρίσκο, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συζητάει για το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αναμένεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να δώσει «πράσινο φως» για την επιστροφή χιλιάδων μαθητών σε όλη τη χώρα στη δια ζώσης εκπαίδευση!

  Η εισήγηση των ειδικών παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσεις τις σχετικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

  Πάντως είναι ξεκάθαρο και έχει ειπωθεί από τα πιο επίσημα χείλη, του πρωθυπουργού, ότι το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

  Έτοιμες οι υπηρεσίες

  Στα πλαίσια αυτά, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης ρωτήθηκε για την ετοιμασία στα σχολεία λέγοντας ότι από πλευρά του Δήμου όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία των σχολείων.

  Τα κτήρια έχουν ήδη ετοιμαστεί ενώ έχουν ληφθεί και τα σχετικά αντισηπτικά και καθαριστικά. Ο κ. Αϊβατίδης αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έχουν κάνει αναφορικά με τον καθαρισμό των σχολικών συγκροτημάτων που επίσης είναι προτεραιότητα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ