Πέμπτη 25.02.2021
More

  Μειωμένη η κίνηση των επιβατών- Τηρούνται όλα τα μέτρα στα λεωφορεία

  Τι είπε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Στ. Μουστακλής

  Μειωμένη είναι η κίνηση στα αστικά λεωφορεία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ, Στέφανου Μουστακλή. Παρά το γεγονός ότι η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, αυτή η κίνηση δεν αποτυπώνεται σε εισιτήρια στα αστικά λεωφορεία.

  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, ενώ ανέμεναν ότι θα αυξηθεί η κίνηση στα δρομολόγια εντός και εκτός του αστικού ιστού αυτό δεν έγινε και την ίδια ώρα η κίνηση από τα ΙΧ «πνίγεί» την πόλη.

  «Περιμέναμε ότι θα υπήρξε μια αύξηση των ατόμων που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία για τις μετακινήσείς τους. Ωστόσο, δεν υπήρξε η αύξηση αυτή παρά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και το άνοιγμα των σχολείων. Τώρα, περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη για την επανεκκίνηση των γυμνασίων και των λυκείων και φυσικά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους φοιτητές μας που χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία για τις μετακινήσείς τους», είπε ο κ. Μουστακλής.

  Το μεγαλύτερο άγχος των πολιτών είναι να βρεθούν σε ένα χώρο όπως το λεωφορείο με πολλά άτομα. Ωστόσο, ο κ. Μουστακλής σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα για την πανδημία και γίνονται απολυμάνσεις στα λεωφορεία:

  «Αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο άγχος είναι αυτό να βρεθούν οι επιβάτες μέσα στα λεωφορεία. Όμως, εμείς τηρούμε σχολαστικά όλα όσα ορίζονται από τα πρωτόκολλα και κάνουμε και τις σχετικές απολυμάνσεις» κταλήγει ο πρόεδρος ευχόμενος σύντομα να αλλάξει αυτή η εικόνα και να ανέβει σταδιακά η επιβατική κίνηση στα λεωφορεία.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ