Πέμπτη 25.02.2021
More

  «Τρέχουν» ρυθμίσεις για σειρά θεμάτων

  Ο Σπ. Μπέκας για τα τρέχοντα φορολικά

  Πολλά είναι τα τρέχοντα φορολογικά θέματα με τους φορολογούμενους να τρέχουν να καλύψουν τις υποχρεώσείς τους.

  Για ακόμη μια φορά το βάρος σηκώνουν λογιστές-φοροτεχνικοί που παλεύουν να βρουν ρυθμίσεις επι ρυθμίσεων και να βοηθήσουν τους πελάτες που για τα πάντα ζητούν την βοήθεια από τους λογιστές.

  Η πανδημία καλά κρατεί και όλα δείχνουν ότι θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα σε πολλούς οικονομικούς κλάδους ώστε να αντέξουν και να μην «βουλιάξουν» επιχειρήσεις με την επανεκκίνηση της οικονομίας.

  Ρυθμίσεις στα ενοίκια, επιδοτήσεις σε αναστολές εργασίας αλλά και πολλά άλλα μέτρα θα απαιτηθούν όπως όλα δείχνουν και τους επόμενους μήνες ενώ θα απαιτηθεί και άμεση ρευστότητα σε πολλούς κλάδους για να μην καταποντιστούν!

  «Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που αφορούν και σε επιχειρηματικά δάνεια και θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τα κοιτάξουν. Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι πολλά από αυτά που ανακοινώνονται δεν αφορούν δουλειές λογιστηρίων αλλά προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε σε κάθε περίπτωση τους πελάτες. Θα πρέπει όμως να υπάρχει υπομονή και κατανόηση» κατέληξε ο κ. Μπέκας.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ