Κυριακή 21.07.2024
More

  Οργή και αγανάκτηση για τις τακτικές μεταθέσεις των πυροσβεστών

  Οργή και αγανάκτηση έχει κατακλύσει το χαμηλόβαθμο προσωπικό της πυροσβεστικής μετά από την διαταγή του Αρχηγείου για τις τακτικές μεταθέσεις του 2024. Σύμφωνα με την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου δίνεται παράταση στις μεταθέσεις πέραν των δύο ετών σε πολλούς πυροσβέστες που περίμεναν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

  «Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις ατελείωτες ώρες υπερεργασίας και επιφυλακές με πρόφαση το υποτιθέμενο «ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ» χωρίς καμία αποζημίωση και ταυτόχρονα τις συνεχείς μετακινήσεις συναδέλφων εντός των Νομών για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών έχει επιφέρει τρομερή πίεση και αγανάκτηση στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς μας αντιμετωπίζετε σαν να μην είμαστε άνθρωποι που δεν έχουμε οικογένειες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

  Η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων επιρρίπτει ευθύνες στην πολιτική και φυσική ηγεσία της Πυροσβεστικής που όπως τονίζει για να καλύψει την δική της αποτυχία πατά πάνω στο φιλότιμο του Πυροσβέστη.

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου καλεί την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. να πάρει θέση και να οργανώσει άμεσα κινητοποιήσεις, διότι πλέον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι τείνει να γίνει κύμα και να μας πνίξει.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ