Πέμπτη 28.05.2020
More

  Παραμένουν στις Εστίες μέχρι 30 Απριλίου οι φοιτητές

  Άκαρπη έχει αποβεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον η αναζήτηση ξενοδοχείου εντός της πόλης των Ιωαννίνων, που θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τις 10 Απριλίου τους 116 φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που παραμένουν στις Εστίες και δεν έχουν αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες ή τις χώρες καταγωγής τους.

  Μεταξύ αυτών άλλωστε βρίσκονται 77 συνολικά αλλοδαποί φοιτητές που βρίσκονται στα Γιάννενα μέσω του προγράμματος ανταλλαγής Erasmus, στη συντριπτική τους πλειονότητα Ιταλοί και Ισπανοί, που δεν επιθυμούν για ευνόητους λόγους να επιστρέψουν στις χώρες τους, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

  Ο μεγάλος αριθμός των φοιτητών ουσιαστικά λειτουργεί απαγορευτικά για την αποδοχή λειτουργίας ενός ξενοδοχείου στην πόλη και εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοίνωσε, πως η προθεσμία ανανέωσης των συμφωνητικών διαμονής των φοιτητών αυτών στις Φοιτητικές Κατοικίες παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου.

  Η ανανέωση θα γίνεται  με τηλεφωνικό ραντεβού από 09:00 έως 13:00, από τους ίδιους τους δικαιούχους και με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ανακοινώθηκε το σχέδιο στήριξης των αερομεταφορών – Μέτρα 115 εκατ. ευρώ

  Τους άξονες στήριξης τού κλάδου των αερομεταφορών ανακοίνωσαν με κοινό δελτίο Τύπου τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Μεταφορών.

  Παράταση οικοδομικών αδειών μέχρι και το 2022

  Παράταση οικοδομικών αδειών μέχρι και το 2022 σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

  Χρειάζονται περισσότερα μέτρα στήριξης στην εστίαση

  Για την αποκατάσταση μίας αδικίας σε βάρος πολλών επιχειρήσεων εστίασης στην πόλη, που δεν εκμισθώνουν τα ακίνητα από τον δήμο Ιωαννιτών, έκανε λόγο σε χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Σωματείου Καφέ Μπαρ Εστίασης Ιωαννίνων Χρ. Τάτσης

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου.

  Τα νοσοκομεία της Ηπείρου στη νέα 3η ΥΠΕ με έδρα τα Ιωάννινα- “Σπάει” η 6η ΥΠΕ

  Ιδρύεται νέα Υγειονομική Περιφέρεια στην οποία θα υπάγονται πλέον τα νοσοκομεία της Ηπείρου, τα οποία μέχρι σήμερα ανήκαν στην 6η ΥΠΕ με έδρα την Πάτρα.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.