Κυριακή 26.05.2024
More

  Πλύσιμο πεζόδρομων σε μόνιμη βάση

  Την απαρχή μίας δράσης καθαριότητας που δε θα γίνεται όμως περιστασιακά, αλλά σε μόνιμη βάση, αποτέλεσε η προσπάθεια της υπηρεσίας καθαριότητας και του εργοταξίου αντίστοιχα, να προχωρήσει από τα ξημερώματα της Κυριακής στο πλύσιμο των κεντρικών πεζόδρομων της πόλης, με το υδροφόρο όχημα.

  Μία πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού και οι δύο αντιδημαρχίες με τη συνεργασία παράλληλα και των καταστηματαρχών στους κεντρικούς πεζόδρομους που είχαν ενημερωθεί ώστε να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα.

  Στο σημείο βρέθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Μ. Χρυσοστόμου και Π. Παλάσχας αντίστοιχα που τόνισαν ότι η ίδια προσπάθεια θα επεκταθεί στο Κάστρο και στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια στις πλατείες των τοπικών κοινοτήτων.

  Ο κ. Χρυσοστόμου τόνισε επίσης, ότι η υπηρεσία καθαριότητας θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον προσωπικό με διμηνίτες και οκταμηνίτες συμβασιούχους, αλλά και με εργαζομένους μέσω του προγράμματος απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών διασκεδάζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις από την ανησυχία του Συλλόγου Εργαζομένων και τις προειδοποιήσεις για δύσκολες ημέρες στην καθαριότητα της πόλης, την περίοδο του Πάσχα.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ