Πέμπτη 18.04.2024
More

  Προτεραιότητα στο πράσινο

  Ο κ. Ελισάφ προανήγγειλε σειρά δράσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα λέγοντας ότι στόχος είναι μικρά πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι

  Την πρόθεση να υπάρχει ευρύτερη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φορείς και φυσικά με τον μαθητικό πληθυσμό της πόλης ώστε να προωθηθούν θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον ανακοίνωσε για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στο περιθώριο απάντησής του αναφορικά με την φύτευση και την ενίσχυση του πρασίνου στην πόλη.

  Ο κ. Ελισάφ στην ουσία προανήγγειλε σειράς δράσεων που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα λέγοντας ότι στόχος είναι μικρά πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι να «υιοθετηθούν» και να γίνουν από τους μαθητές δεντροφυτεύσεις. «Ήδη έχουμε κάνει δεντροφυτεύσεις και θα συνεχίσουμε προωθώντας συνεργασίες για αυτό το σκοπό» είπε ο δήμαρχος.

  Επίσης, ρωτήθηκε για την πορεία των έργων στο πάρκο Λακκωμάτων που και εκεί προβλέπεται φύτευση δέντρων για να απαντήσει πως στο επόμενο διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών και η διαμόρφωση των χώρων πρασίνου που θα προσδώσει και την έννοια του πάρκου στον συγκεκριμένο χώρο.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ