Τετάρτη 28.02.2024
More

  Στην τελική ευθεία πριν το πρώτο κουδούνι

  Στη διευρυμένη σύσκεψη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με τους διευθυντές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συμμετείχε ο δήμαρχος Μωυσης Ελισάφ

  Στη διευρυμένη σύσκεψη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με τους διευθυντές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συμμετείχε ο δήμαρχος Μωυσης Ελισάφ που συνοδευόταν μεταξύ άλλων από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Αϊβατίδη και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Βασίλη Τσαμπαλά.

  Ο δήμαρχος στη διάρκεια της τοποθέτησής του έθεσε το θέμα της ενέργειας ενόψει του χειμώνα που έχουμε μπροστά μας και ζήτησε από όλους τους να λειτουργήσουν στα σχολεία όπως θα λειτουργούσαν και στο σπίτι τους.

  Ο κ. Ελισάφ επανέλαβε ότι από πλευράς της Δημοτικής Αρχής γίνονται σημαντικές προσπάθειες για την συντήρηση των σχολικών μονάδων ενώ εξήγησε οτι όποιες εργασίες έχουν απομείνει θα ολοκληρωθούν στο επόμενο διάστημα.

  Έρχονται έργα μέσα από το «Αντώνης Τρίτσης»

  Παράλληλα έκανε αναφορά στη πρόσφατη δημοπράτηση του έργου της συντήρησης σχολικών μονάδων και αθλητικών χώρων, με προϋπολογισμό 4,5 εκατ. ευρώ, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που εγκρίθηκε προ ημερών απο την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Να υπενθυμίσουμε οτι η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και η ένταξη στο πρόγραμμα έγινε προ δύο μηνών περίπου.

  Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται σύμφωνα με τον δήμαρχο έργα σημαντικά και αναγκαία.

  Ανάμεσα στους μετέχοντες στην σύσκεψη που έγινε στον αίθριο χώρο στα παλιά Σφαγεία και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γονέων και Κηδεμόνων Τάσος Τόκας που ζήτησε περισσότερα έργα και πράξεις.

  Ο κ. Τόκας έθεσε θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τα κτιριακά προβλήματα όσο και με το κόστος της ενέργειας ενώ δεν άφησε εκτός το ζήτημα με τις σχολικές καθαρίστριες.

  Ο ίδιος εμφανίστηκε ανήσυχος για το πως θα λειτουργήσουν το χειμώνα.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ