Τρίτη 21.09.2021
More

  Πρωτοβουλία για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού

  Αντιμέτωπα με μία δύσκολη κατάσταση βρίσκονται τα μέλη των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων

  Αντιμέτωπα με μία δύσκολη κατάσταση, που όμοιά της ουδέποτε αντιμετώπισαν στο παρελθόν βρίσκονται τα μέλη των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, αφού η πανδημία και η περίοδος των περιοριστικών μέτρων, τούς οδήγησε ουσιαστικά σε αναστολή των δραστηριοτήτων τους.

  Έτσι, τις τελευταίες ημέρες και ενόψει της παντελούς αδυναμίας τους, να συντηρηθούν έστω και να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους, δημιουργήθηκε μία πρωτοβουλία αθλητικών σωματείων της περιοχής, που καταθέτουν κοινό υπόμνημα με αιτήματα προς τους τοπικούς φορείς. Το απόγευμα της Τετάρτης εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

  Τα αιτήματα αυτά συμπυκνώνονται στην έκτακτη ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων από τη ΓΓΑ, στην κάλυψη των εξόδων διαιτησίας για τους αγώνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την ΕΠΣΗΠ, στη δωρεάν χρήση των γηπέδων της ΕΠΣΗΠ, της Λιμνοπούλας και του ΠΕΑΚΙ από τις ομάδες, καθώς επίσης και στην ενίσχυση και ανάληψη των δαπανών που επιπλέον προκύπτουν από τους δήμους και την περιφέρεια Ηπείρου.

  Την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων στα αιτήματα των αθλητικών σωματείων εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Έξαρχος.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ