Δευτέρα 21.06.2021
More

  Σε αναμονή για το επίσημο άνοιγμα της χώρας στις αφίξεις τουριστών

  Έτοιμοι οι άνθρωποι του τουρισμού 

  Καθ’ όλα έτοιμοι είναι οι άνθρωποι του τουρισμού για να δεχτούν στα μέρη μας τουρίστες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σύμφωνα με τον Λευτέρη Ζαρκάδα από την Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων

  Το άνοιγμα του τουρισμού έχει προσδιοριστεί για τα μέσα Μαΐου, όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση. Ωστόσο, στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι άνθρωποι του τουρισμού, οι πρώτες αφίξεις και στην περιοχή της Ηπείρου αναμένονται τον Ιούνιο, ενώ καθοριστικό ρόλο για τις μαζικές αφίξεις θα έχουν τα εμβόλια και ο εμβολιασμός.

  Όσο πιο γρήγορα πρασινίσει ο επιδημιολογικός χάρτης της Ελλάδας τόσο καλύτερα αναμένεται να πάει ο τουρισμός ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να επιτελέσει το περίφημο πιστοποιητικό εμβολιασμού με το οποίο ο καθένας θα μπορεί να ταξιδέψει.

  «Ζητούμενο είναι να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και ειδικά οι άνθρωποι που εμπλέκονται στον τουρισμό» ανέφερε ο κ. Ζαρκάδας.

  Ο κ. Ζαρκάδας προσδιόρισε το ουσιαστικό άνοιγμα του τουρισμού και για την περιοχή μας, τον Ιούνιο ενώ δήλωσε ότι όλες οι επιχειρήσεις ετοιμάζονται πυρετωδως για την επανεκκίνησή τους και περιμένουν με πολλές προσδοκίες την φετινή τουριστική περίοδο.

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ