Πέμπτη 18.04.2024
More

  Σε εγρήγορση για τον κορωνοϊό ο Δήμος Άρτας

  Παρών στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού δηλώνουν το Γραφείο Δημότη και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων.

  Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρ. Τσιρογιάννης, μετά το πρωθυπουργικό διάγγελμα, δήλωσε τα εξής:

  «Οι επόμενες εβδομάδες θα αποδειχτούν πολύ δύσκολες για την Πολιτεία, την κοινωνία, τον καθένα από εμάς.

  Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών και τις εντολές της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που έχει αναλάβει τον συντονισμό όλων μας, συμπεριλαμβανομένων και των Δήμων.

  Για όποιον πολίτη αισθάνεται ότι θέλει καθοδήγηση ή διασαφήνιση των οδηγιών των ειδικών, τα τηλεφώνα του Γραφείου του Δημότη είναι στην διάθεσή του.

  Στο 15196 και στο 26813 62131 από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-15:30. Στο 6988226938 για 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα για έκτακτα περιστατικά.

  Υπενθυμίζω, ότι από τον προηγούμενο μήνα οι υπηρεσίες μας λειτουργούν σε 24ωρη βάση. Για ότι περαιτέρω χρήζει ενημέρωσης θα υπάρξει και αντίστοιχη ανακοίνωση.
  Με σύμπνοια, σύνεση και ατομική υπευθυνότητα θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα».

  Στο παραπάνω πλαίσιο ο κ. Τσιρογιάννης  πραγματοποίησε  το πρωί σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τους Πρόεδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, ενώ ακολούθησε και δεύτερη σύσκεψη παρουσία Υπηρεσιακών Στελεχών του Δήμου Αρταίων και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Διοικητικού, του Γραφείου Δημότη και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με σκοπό το συντονισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση.

  Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από το Δήμο Αρταίων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ