Πέμπτη 23.09.2021
More

  Σε εξέλιξη οι εγγραφές σε Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

  Επίσκεψη του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ σε κεντρικούς σταθμούς των Ιωαννίνων

  Στα πλαίσια της περιόδου εγγραφών – επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022, ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», Δ. Πάνου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, Θάνου Φωτεινή, επισκέφτηκε σήμερα τρεις από τους κεντρικότερους Σταθμούς της πόλης, τον 1ο, τον 3ο και 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν αρκετά νήπια λόγω της χωρητικότητάς τους.

  Η επίσκεψη αυτή είχε σαν σκοπό αρχικά την ενημέρωση του Προέδρου για την πορεία των εγγραφών – επανεγγραφών για το σχολικό έτος 2021-2022 καθώς η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις εγγραφών είναι έως και την Τρίτη 15 Ιουνίου, καθώς και για την ενημέρωσή του σχετικά με την λειτουργία των υφιστάμενων δομών εστιάζοντας στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας, αλλά και στις ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν, έτσι ώστε οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να είναι έτοιμοι από την νέα σχολική χρονιά να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.

  Από την μεριά του ο κ. Πάνου διαβεβαίωσε ότι  καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ