Τρίτη 13.04.2021
More

  Σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση στην πρωτογενή παραγωγή

  Διανύοντας μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών, με ενίσχυση του ρόλου της σε εκπαιδευτικό επίπεδο, αλλά και της εξωστρέφειάς της, η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων συνεχίζει να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση στην πρωτογενή παραγωγή.
  Παρουσία του προέδρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα κ. Χαρουτουνιάν, του διευθύνοντος συμβούλου κ. Χατζηνικολάου, μελών της διοίκησης και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων η διεύθυνση της Σχολής, το προσωπικό και οι φοιτητές συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
  Η Διευθύντρια της Σχολής Αλεξάνδρα Μέγα ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την παρουσία και ανταπόκρισή τους, ενώ τις ευχές του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου μετέφερε ο Πρωτοσύγκελος, με αναφορά στη συνεργασία της Γαλακτοκομικής με την φάρμα της Μητρόπολης στη Βελλά.
  Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα χαρακτήρισε καίριας σημασίας για τον πρωτογενή τομέα της χώρας τη λειτουργία της Γαλακτοκομικής και των εργαστηρίων του ΕΛΟΓΑΚ και του Ινστιτούτου Γάλακτος στα Γιάννενα.
  Δεσμεύθηκε ότι προβλήματα που έχουν προκύψει κυρίως με τις κτιριακές υποδομές, κάποια από τα οποία έρχονται από το παρελθόν, θα καταβληθεί προσπάθεια να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ