Δευτέρα 08.08.2022
More

  Στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο ο Γ. Αμυράς

  Σειρά συναντήσεων με την Περιφερειακή Αρχή και με τους Δημάρχους του Νομού

  Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ.Αμυράς, θα βρίσκεται στα Γιάννενα το προσεχές Σαββατοκύριακο για σειρά συναντήσεων εργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, καθώς και με τους Δημάρχους και των οκτώ Δήμων του Νομού.

  Συγκεκριμένα, ο κ. Αμυράς θα ξεκινήσει τον κύκλο των επισκέψεών του το πρωί του Σαββάτου με τον Δήμο Δωδώνης όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Χρ. Ντακαλέτση και θα ακολουθήσουν οι Δήμος Ιωαννιτών με τον Δήμαρχο, Μ. Ελισάφ, η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη, ο Δήμος Κόνιτσας με τον Δήμαρχο, Ν. Εξάρχου, ο Δήμος Πωγωνίου με τον Δήμαρχο, Κ. Καψάλη, ο Δήμος Ζαγορίου με τον Δήμαρχο, Γ. Σουκουβέλο, ο Δήμος Ζίτσας με τον Δήμαρχο, Μ. Πλιάκο και ο Δήμος Μετσόβου με τον Δήμαρχο, Κ. Τζαφέα. Την Κυριακή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος θα επισκεφτεί τα Πράμαντα και τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Ι. Σεντελέ.

  Έχοντας πρόσφατη την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο κ. Αμυράς επιθυμεί, στο πλαίσιο του καινούργιου ρόλου που αναλαμβάνει, να λάβει ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ