Τρίτη 25.06.2024
More

  Στο επίκεντρο ο πρωτογενής τομέας παραγωγής

  Με μία ακόμη περιοδεία στην Ήπειρο με πολλές συναντήσεις και επαφές με πολίτες και εκπροσώπους φορέων συνέχισε την προεκλογική της δραστηριότητα, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ Μαρία Σπυράκη που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο διοικητήριο της Περιφέρειας όπου συναντήθηκε με τον Αλ. Καχριμάνη.

  Η κα Σπυράκη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον περιφερειάρχη για μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Ήπειρο, ειδικότερα στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και στις δηλώσεις που έκανε στο ITV τόνισε πως η Ν.Δ και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ήταν εκείνοι που παρενέβησαν ουσιαστικά στο να υπάρξουν διορθώσεις στη νέα ΚΑΠ που προκάλεσε τόσο έντονα προβλήματα αλλά και τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις και των αγροτών στη «γηραιά Ήπειρο».

  «Ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα πρέπει να έρθει να δει ποιοι γνωρίζουν τα θέματα ποιοι μπορούν να διαπραγματευθούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά και να κάνουν τις επιλογές τους και για το κόμμα και για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές», ανέφερε η κα Σπυράκη που ρωτήθηκε παράλληλα και για το μείζον ζήτημα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο που είναι η ακρίβεια. «Η Κυβέρνηση έχει αναλάβει πολλές συμπληρωματικές δράσεις όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού, οι έλεγχοι στην αγορά και η επιβολή προστίμων σε όσους αισχροκερδούν, όμως η μεγάλη παρέμβασης του Κυρ. Μητσοτάκη είναι προς την κα Φον Ντερ Λάιεν ώστε να γίνει γνωστό σε όλους για ποιον λόγο οι πολυεθνικές πωλούν τα ίδια προϊόντα σε διαφορετικές τιμές στην Ελλάδα από τις άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε», σημείωσε η κα Σπυράκη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ