Κυριακή 24.10.2021
More

  Στο επίκεντρο οι μετακινήσεις και τα δρομολόγια

  Συνάντηση με τους προέδρους των Υπεραστικών ΚΤΕΛ της Ηπείρου είχε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρ. Γκίκας

  Σε συνάντηση με όλους τους προέδρους ΚΤΕΛ της Ηπείρου που είχε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γρηγόρης Γκίκας συζήτησαν από κοινού τα δρομολόγια και τις μετακινήσεις από περιοχή σε περιοχή.
  Ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που υπάρχουν τόσο από τη συνολική μείωση των μετακινήσεων όσο και τις επιπτώσεις που έχει η μείωση αυτή στη λειτουργία των ΚΤΕΛ της χώρας.

  Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ μιλώντας στο ITV υποστήριξε ότι είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους δημάρχους όλης της Ηπείρου προκειμένου να εξετάσουν εάν προκύπτουν ανάγκες για αύξηση των δρομολογίων.
  Για το θέμα των μετακινήσεων και της επανέναρξης των δρομολογίων τέθηκε και Ερώτηση στη Βουλή από τους βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο κ. Γκίκας τόνισε από τη μεριά του ότι υπάρχει άμεση και συχνή επικοινωνία με όλους τους δημάρχους προκειμένου να γνωρίζουν εάν υπάρχουν ανάγκες και να καλυφθούν. «Έχουμε συχνή επικοινωνία με τους δημάρχους και πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πολίτες» λέει, σημειώνοντας ότι «το άνοιγμα ή μη των νομών και τα μέτρα που αφορούν τους περιορισμούς στις μετακινήσεις δεν είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ