Δευτέρα 27.06.2022
More

  Στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» η Μίνα Γκάγκα

  Από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» ξεκινά η επίσκεψη της Μ. Γκάγκα στα Ιωάννινα

  Η κα Γκάγκα πρόκειται με βάση το πρόγραμμα της επίσκεψής της, βρέθηκε νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου στις δύο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην είσοδο του Εμβολιαστικού Κέντρου.

  Ωστόσο, εκπρόσωποι της ΕΙΝΗ, του Συλλόγου Εργαζομένων και των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου έδωσαν το στίγμα με χθεσινές τους δηλώσεις, ότι η σημερινή επίσκεψη της κας Γκάγκα δε θα είναι… πανηγυρικού χαρακτήρα, καθώς θα ζητήσουν εξηγήσεις για μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τις δομές υγείας και το ΕΣΥ συνολικά.

  Ο Χαρ. Παππάς από την ΕΙΝΗ, ο Γ. Πρέντζας από το Σύλλογο Εργαζομένων και ο Αλ. Μάρκου από τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου, έστειλαν το μήνυμα της «θερμής» υποδοχής που ετοιμάζουν στην κα Γκάγκα, από την οποία όπως ανέφεραν θα ζητήσουν εξηγήσεις για το σχεδιασμό του νέου ΕΣΥ, που μετατρέπει, όπως είπαν, τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις, για τη σταδιακή ιδιωτικοποίησή του συστήματος υγείας και για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης απέναντι στο υγειονομικό προσωπικό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ