Πέμπτη 25.07.2024
More

  Συμμαχία «μεγάλου συνασπισμού» στο ΤΕΕ Ηπείρου

  Χαρακτήρα συμμαχίας «μεγάλου συνασπισμού» έχει η ανάδειξη της διοίκησης στο ΤΕΕ Ηπείρου, η οποία προέκυψε κατά τις εκλογές του Σαββάτου.

  Για τα όργανα διοίκησης συνεργάστηκαν οι δύο μεγαλύτερες παρατάξεις, η ΔΚΜ- Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί (που στηρίχθηκε από τις δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας) και η ΔΕΣΜΗ (δυνάμεις του ΚΙΝΑΛΛ) και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι ο Γιάννης Λυκοτραφίτης από τη ΔΕΣΜΗ, που έχει θητεύσει ξανά στη θέση, για να ακολουθήσει στο ήμισυ της θητείας ο Γιάννης Τσίγκρος που ηγήθηκε της ΔΚΜ και στην πρώτη περίοδο θα είναι αντιπρόεδρος.

  Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας θα είναι ο Αλέξανδρος Λάμπρου, αντιπρόεδρος ο Χρήστος Αναστασίου και Γραμματέας ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος.

  Πιο αναλυτικά, στη νέα 9μελή Διοικούσα Επιτροπή εκλέχθηκαν οι:

  Γιάννης Λυκοτραφίτης (ΔΕΣΜΗ), Πρόεδρος,

  Γιάννης Τσίγκρος (ΔΚΜ), Αντιπρόεδρος,

  Θανάσης Μωρόγιαννης (ΔΚΜ), Γενικός Γραμματέας,

  Έφη Εξάρχου (ΔΚΜ), μέλος,

  Θανάσης Ζαρπαλάς (ΔΕΣΜΗ), μέλος,

  Γιώργος Παππάς (ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ), μέλος,

  Χρήστος Πατσούρας (ΑΚΜΗ – ΑΡΣΥΜ), μέλος,

  Χρήστος Σαρακατσάνος (ΔΕΣΜΗ), μέλος και

  Βασίλης Τσούρης (ΔΚΜ), μέλος.

  Το νέο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας στελεχώνουν οι:

  Αλέξανδρος Λάμπρου (ΔΚΜ), Πρόεδρος,

  Χρήστος Αναστασίου (ΔΕΣΜΗ), Αντιπρόεδρος και

  Βαγγέλης Γιαννουλάτος (ΔΕΣΜΗ), Γενικός Γραμματέας.

  «Συμπράττουμε με την ΔΚΜ αλλά διατηρούμε την αυτοτέλειά μας.  Δεν γίναμε μία παράταξη και στο τραπέζι της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, χωρίς αντιπαραθέσεις, για τη λειτουργία του ΤΕΕ» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Λυκοτραφίτης.

  Από τη μεριά του ο κ. Τσίγκρος τονίζει: «Για την παράταξή μας είναι η πρώτη φορά, που θα έχουμε την κυρίαρχη θέση ευθύνης κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής της Διοίκησης και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της, από την ίδρυση του Τμήματος. Αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για την παράταξη μας να υλοποιήσει τις θέσεις της, για τις οποίες οι συνάδελφοι μας ανέδειξαν στην πρώτη θέση, μέσα σε ένα πλαίσιο συλλογικότητας, ώστε να επιτύχουμε ένα ισχυρό και εξωστρεφές Τεχνικό Επιμελητήριο».

   

  Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ