Δευτέρα 27.06.2022
More

  Συνάντηση Τ. Καλογιάννη με μέλη του ΠΝΟΙ

  Η εδραίωση της ηγετικής θέσης που κατέχει η πόλη μας στο άθλημα της κωπηλασίας, ήταν η κοινή διαπίστωση της αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023»

  Η εδραίωση της ηγετικής θέσης που κατέχει η πόλη μας στο άθλημα της κωπηλασίας, ήταν η κοινή διαπίστωση της αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023» και των μελών της διοίκησης του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) κατά τη συνάντηση που είχαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Πέραμα.

  Οι διοικούντες τον Π.Ν.Ο.Ι. ξενάγησαν τα μέλη της παράταξης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αναφέρθηκαν στην τρέχουσα δραστηριότητα του συλλόγου και τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

  Η μεγάλη εμπειρία των διοικούντων στο άθλημα, οι τεχνικές γνώσεις και οι αναφορές της προπονητικής ομάδας, αλλά και η διάθεση των αθλητών να συνδέσουν το όνομά τους με νέες επιτυχίες, προοιωνίζουν ότι και αυτός ο σύλλογος θα πρωταγωνιστήσει στους αγωνιστικούς στίβους της κωπηλασίας.

  Ιδιαίτερη συζήτηση αναπτύχθηκε για την προοπτική ανάπτυξης νέου κωπηλατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα, δεδομένου ότι όπως ανέφερε η Τατιάνα Καλογιάννη θα ήταν δυνατόν να αξιοποιηθεί η παλαιότερη σχετική μελέτη που είχε εκπονηθεί από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή διοίκηση επί θητείας του κ. Δημ. Πανοζάχου.

  Από τη μεριά της, η κα Καλογιάννη δήλωσε, ότι από τον Αύγουστο του 1970, που διοργανώθηκε στη λίμνη μας το 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων ως σήμερα, φιλοξενήθηκαν Μεσογειακοί Αγώνες, Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Νέων, με την επόμενη μέρα του αθλήματος και της εξέλιξής του ως καίριο αθλητικό βραχίονα της πόλης, να προϋποθέτει την ανάπτυξη κωπηλατικού στίβου κατάλληλων προδιαγραφών στη λίμνης μας, ώστε να μετατραπεί η πόλη σε κέντρο διεθνών διοργανώσεων.

  «Όλες οι δυνάμεις της πόλης πρέπει να «συστρατευτούν», ώστε με υπόβαθρο το μεγάλο ενδιαφέρον της νεολαίας για το άθλημα, τις εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν αλλά και την αίγλη που περιβάλλει του τοπικούς συλλόγους του αθλήματος λόγω των μεγάλων επιτυχιών τους σε κορυφαίες διοργανώσεις, να αναπτυχθούν με μακροπρόθεσμη προοπτική οι αναγκαίες εγκαταστάσεις ικανών προδιαγραφών για τη διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων για το άθλημα αυτό στη λίμνη», ανέφερε η επικεφαλής της παράταξης.

  Την παράταξη Καλογιάννη εκπροσώπησαν από τα μέλη της Θέμη Παππά, Ντίνο Παπαδόπουλο και Κώστα Τσάγκα, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη, ενώ εκ μέρους του ΔΣ του ΠΝΟΙ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Βλάχος, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Πάνου, ο οποίος τυγχάνει Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΠΑ, και τα μέλη του Δ.Σ. Θωμάς Βαρδάκας, Νεκτάριος Βλάχος, Βασίλειος Ντούσκος, Γεώργιος Σαράκης, Κωνσταντίνος Λιόλιος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ