Κυριακή 26.05.2024
More

  Συνεχίζει τις δράσεις του με σταθερά βήματα

  Με σταθερά βήματα παρά τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τη δυσκολία εξεύρεσης χρηματοδοτικών πόρων, συνεχίζει τις δράσεις του ο Σύλλογος Προστασίας Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος Ιωαννίνων.

  Στις εγκαταστάσεις του στην περιοχή των Καρδαμιτσίων, τις οποίες απέκτησε μετά από πρωτοβουλία και ανάληψη της δαπάνης από την Περιφέρεια Ηπείρου, το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με τον πρόεδρο Χρήστο Θέμο να αναφέρεται και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για τα ωφελούμενα άτομα, όπως όμως και για να φανεί συνεπής ο Σύλλογος και οι δομές του, στις υποχρεώσεις του.

  Η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου Μαργαρίτα Γκογκάκη μετέφερε τη διαρκή διάθεση και απόφαση της Περιφέρειας να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου, ενώ η αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, αρμόδια για την Κοινωνική Πολιτική Σοφία Μαρκούλα και με την ιδιότητα της νευρολόγου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια των γονέων και των κηδεμόνων, όπως και των φροντιστών, προσθέτοντας με νόημα πως αυτά που καλύπτουν οι γονείς οι φορείς της αυτοδιοίκησης θα έπρεπε αυτονόητα, να καλύπτονται από την Πολιτεία.

  Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τον κ. Θέμο να εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων που για πολλοστή φορά στάθηκε δίπλα στις ανάγκες του Συλλόγου.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ