Σάββατο 18.09.2021
More

  Συνεργασία ΚΤΕΛ- Πανεπιστημίου για τη μεταφορά των φοιτητών

  Τι είπε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Στ. Μουστακλής

  Έτοιμο είναι το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ιωαννίνων να αναπτύξει περισσότερα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και φυσικά των φοιτητών που επιστρέφουν στα Πανεπιστήμια και την δια ζώσης εκπαίδευση.

  Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Στέφανος Μουστακλής ήδη έχει συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Τριαντάφυλλο Αλμπάνη προκειμένου να βρουν από κοινού λύσεις για την μεταφορά των φοιτητών από και προς το Πανεπιστήμιο.

  «Είμαστε σε επικοινωνία με τον κ. Αλμπάνη προκειμένου να σχεδιάσουμε τα δρομολόγια και να εξυπηρετήσουμε τους φοιτητές που επιστρέφουν στην πόλη μας μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να μεταφέρουμε τους φοιτητές με ασφάλεια από και προς την Πανεπιστημιούπολη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

  Τα δρομολόγια αναμένεται να αυξηθούν ώστε να εξυπηρετηθεί ο φοιτητικός κόσμος που με το εισόδημά του ενισχύει σημαντικά την τοπική κοινωνία και οικονομία.

  Τέλος, ο κ. Μουστακλής τόνισε ότι σε όλα τα λεωφορεία τηρούνται όσα ορίζονται από τα πρωτόκολλα.  «Εμείς τηρούμε σχολαστικά όλα όσα ορίζονται από τα πρωτόκολλα και κάνουμε και τις σχετικές απολυμάνσεις, καθαρισμούς αλλά και αερισμούς των λεωφορείων. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην τήρηση των μέτρων» κατέληξε ο κ. Μουστακλής.

  Ερωτηθείς για την στήριξη από πλευράς του δήμου Ιωαννιτών, ο κ. Μουστακλής ενόψει και της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ευχήθηκε να υπάρξει συνέχεια ώστε να μπορεί το ΚΤΕΛ να στηρίξει με την σειρά του τους φοιτητές.

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ