Τρίτη 01.12.2020
More

  Συνεργεία της Κοινωφελούς στη μάχη της καθημερινότητας

  Ενίσχυση με τους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για κρίσιμες υπηρεσίες του Δήμου

  Με τους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ενισχύθηκαν κρίσιμες υπηρεσίες του Δήμου, όπως είναι αυτές του εργοταξίου και του πρασίνου που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών.

  Οι προσλήψεις των εργαζομένων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση. Την καθυστέρηση αυτή είχε επισημάνει και καυτηριάσει η Δημοτική Αρχή το προηγούμενο διάστημα.

  Παρόλα αυτά το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς παρέχουν ήδη υπηρεσίες.

  Το εργοτάξιο και το πράσινο έχουν ενισχυθεί και συνεργεία αναπτύσσονται σε περιοχές όπου είχαν επισημανθεί σοβαρά προβλήματα.

  Η προμήθεια όλων των υλικών για το εργοτάξιο έγινε έγκαιρα και ολοκληρώθηκε με τις αναπόφευκτες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

  Τα συνεργεία που έχουν συγκροτηθεί με εργαζόμενους της Κοινωφελούς ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα σε κεντρικά και περιφερειακά σημεία του δήμου και λύνουν προβλήματα που αφορούν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

  Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Αρ.Παππάς, σε δήλωσή σου σημειώνει ότι είναι δεκάδες τα σημεία όπου έχουν παρέμβει μέχρι στιγμής τα συνεργεία.

  «Από το εργοτάξιο έχει καταρτιστεί πλήρης κατάλογος των προβλημάτων που υπάρχουν και έχουν ιεραρχηθεί προτεραιότητες. Πεζοδρόμια, πλακόστρωτα, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι είναι μεταξύ των πρώτων όπου γίνονται παρεμβάσεις. Ανάλογη ιεράρχηση έχει γίνει και στον τομέα του πρασίνου. Με το μόνιμο προσωπικό των υπηρεσιών το οποίο είναι ελάχιστο και με τους εργαζόμενους της κοινωφελούς παρεμβαίνουμε καθημερινά. Η προσφορά των εργαζομένων από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας είναι τεράστια και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω για την προθυμία και την συνεργασία», τόνισε ο κ. Παππάς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τις γιορτές

  Την Παρασκευή αναμένεται το μήνυμα του πρωθυπουργού

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου

  Πέτσας: Και να ανοίξει η εστίαση, νυχτερινή διασκέδαση δεν θα υπάρχει

  Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

  Ανοίγει ο δρόμος για τον άξονα Άκτιο – Αμβρακία

  Μια ακόμα ευκαιρία για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο- Αμβρακία, ένας δρόμος που μπορεί να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην Ήπειρο

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.