Σάββατο 27.11.2021
More

  Τελετή λήξης για την 3η φιλοτελική έκθεση

  Σήμερα 22 Οκτωβρίου έγινε η τελετή λήξης της 3ης φιλοτελικής και φιλοσυλλεκτικής έκθεσης που έλαβε χώρα στην Περιφέρεια Ηπείρου

  Σήμερα 22/10/2021 και ώρα 13.00 μμ έγινε η τελετή λήξης της 3ης φιλοτελικής και φιλοσυλλεκτικής έκθεσης που έλαβε χώρα στην Περιφέρεια Ηπείρου από τις 4 έως τις 22 Οκτωβρίου, μιας έκθεσης παγκόσμιας εμβέλειας με γραμματόσημα από ΟΛΟ τον κόσμο και φακέλους ΠΡΩΤΗΣ κυκλοφορίας.

  Η έκθεση αυτή διοργανώθηκε από τον Φιλοτελικο Ομιλο Ιωάννινων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης, πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια μας. Χαιρετίζουμε οσους εικονίζονται εδώ, τους κ. Κ Ποτση Οδυσσέα: Αντιπεριφερειαρχη, Καμπουρακη Κων/νο: Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Αιβατιδη Ιωάννη:Αντιδήμαρχο Παιδείας Πρόνοιας Μεταναστών, Ραπακουση Φωτίο: συλλέκτη, φιλοτελιστη και ιδιοκτήτη του Μουσείου του Αλη πάσα και τις κυρίες Κάτσενου Λευκοθέα: αναπληρώτρια Συντονίστρια Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο Κορυτσάς, και Πέτσιου Θεοδώρα: εκπαιδευτικό δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης και υπευθύνου δημοσίων σχέσεων τύπου και ενημέρωσης του Φιλοτελικου και Φιλοσυλλεκτικου Ομίλου Ιωαννίνων. Και κυρίως τον κύριο Βαβα Γεώργιο: συλλέκτη φιλοτελιστη που μάζεψε και παρέθεσε όλο αυτό το υλικό, καρπός προσωπικής προσπάθειας 40 χρόνων αλλά παγκόσμιου πλέον φήμης.

  Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν εκεί, καθώς και πλήθος επισκεπτών και σχολείων πρωτοβάθμιας και δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους και επιφύλασσομεθα  στην έκθεση του Φιλοτελικου και Φιλοσυλλεκτικου υλικού σε μόνιμο και σταθερό πια χώρο προς επίσκεψιν και τέρψιν όλων των επισκεπτών που δεν πρόλαβαν να μας τιμήσουν.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ