Πέμπτη 11.08.2022
More

  Τέσσερις πυρκαγιές σε εξέλιξη στην Ήπειρο

  Τέσσερις πυρκαγιές σε εξέλιξη στην Ήπειρο από το απόγευμα

  Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και από τους τέσσερις νόμους έχουν κινηθεί για την κατάσβεση τεσσάρων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ήπειρο από το απόγευμα.

  Η φωτιά που προβληματίζει ιδιαίτερα και έχουν κινηθεί δυνάμεις και από τα Ιωάννινα είναι αυτή στον Δρυμώνα Φιλιππιάδας, όπου έχει μεταβεί και ο συντονιστής επιχειρήσεων Δημ. Κοντογιάννης.

  Μια δεύτερη πυρκαγιά εξελίσσεται επίσης στη Φιλιππιάδα, σε αποθήκη με χόρτα, που λόγω της φύσης της καύσιμης ύλης, είναι αδύνατο να τεθεί υπό έλεγχο και γι’ αυτό έχουν ζητηθεί και εκσκαπτικά μηχανήματα για να συνδράμουν. Τέλος, δύο ακόμη πυρκαγιές εξελίσσονται σε Άρτα και Θεσπρωτία, χωρίς ευτυχώς να έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις.

  Να σημειωθεί τέλος πως την ώρα που εξελίσσονται οι πυρκαγιές στην Ήπειρο, στην Αχαΐα όπου είχε δοθεί η γνωστή διαταγή του Αρχηγείου για την “προληπτική” μετακίνηση 18 πυροσβεστών από την Ήπειρο, δεν καταγράφεται κανένα συμβάν…

  Κάτι που δικαιώνει απόλυτα όσους αντέδρασαν στην πρωτοφανή για τα χρονικά, διαταγή προληπτικής μετακίνησης πυροσβεστών για διάστημα 6-10 ημερών.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ